maanantai 1. huhtikuuta 2013

Hiljainen viikko.






Ma  Bodypump
        Intervalli-keskivartalo
Ti    lepo
Ke   lepo
To   Kuntosali 
Pe   lepo
La   Intervallibody
       Bodypump
Su   Intervallibody/Äijätunti

Kevyempi viikko tuli todellakin tarpeeseen. Viikon kohokohta oli ehdottomasti saleilu WFC:llä Tampereella. Vaikka siellä salin etuosassa tuleekin hikoiltua ihan kiitettävästi, mikään ei vain voita sitä tunnetta, kun saa keskittyä ihan itse siihen raudan vääntämiseen. Ja plussaa on sekin, että penkkienkat paukkui!

Sunnuntaina Erälläkin mentiin karsitulla aikataululla ja senpä vuoksi intervallibody ja äijätunti oli yhdistetty. Sain viime viikolla houkuteltua vakio eturivini äijäjumpasta mukaan tunnille ja meininki oli sen mukainen! Nuo äijäthän tosiaan aina vastaavat kaikkeen, mitä kysytään :D Pidin lihaskunto-osuudet patteritreeninä (minuutti per liike) ja olipa kiva yllätys, kun päästessäni jumppasaliin huomasin jäljellä olevan vain kolmen ja viiden kilon käsipainoja. Ei siinä auttanut muu kuin ottaa ne vitosen mötikät ja tsempata lujaa. Tänään on kyllä lihakset muistutelleet todellakin olemassaolostaan. Ehkä se on aika myöntyä siihen, etten aina voi jumppaopenakaan tyytyä niihin samoihin painoihin. Routine is the enemy.

Tänään on riittänyt hommaa koko päivän täydeltä. Serkkuni kävivät iltapäivällä kylässä ja sen jälkeen lähdin jumppien kautta kaverini tytön 3-vuotis syntymäpäiville. Huomenna alkaakin koulussa kauan odotettu (ja hehkutettu) patofysiologia. Opettajana toimii lääkäri, joka kuulemma heittää niin mieletöntä legendaa, että kannattaa vain toivoa pysyvänsä mukana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti