tiistai 30. huhtikuuta 2013

Still got it!

Flunssa meinaa ottaa tästä jumppaopesta vallan mutta siitäkin huolimatta lähdin eilen pitämään maanantaipumppia. Ja millä lopputuloksella?!

Pystyin tekemään koko ohjelman normaaleilla painoilla!

Mikä loistofiilis! Ennen kyykkybiisiä vähän epäröin ladata kahtakymppiä tankoon, mutta voi pojat miten onnellinen olen että sen tein! Lopputunti menikin sitten aivan valtavassa endorfiinihumalassa ja varmaan se näkyi asiakkaillekin, tuntui että salissa oli aivan erityisen hyvä treenimeininki. Jopa haukkabiisi (joka on tässä ohjelmassa oma akilleen kantapääni) meni helposti loppuun asti ja monissa muissakin biiseissä tuntui siltä, että olisin voinut jopa lisätä painoja. Kannatti siis himmailla viime viikko painojen kanssa, jotta rasitusvammasta palautuminen onnistuisi paremmin. JES!


Kuva.

Haaveilen lähteväni (munkinpaiston jälkeen) vielä lenkille, vaikka kropassa tuntuu flunssan merkkejä. Osa on aivan varmasti allergiaakin, vaikka olen lääkinnyt itseäni antihistamiinilla jo jonkin aikaa. Lenkkiä tai ei,  joka tapauksessa aion mussuttaa huomenna munkkeja sydämeni kyllyydestä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti