perjantai 19. huhtikuuta 2013

Nuff I said.

Toinen viikko sairaslomaa takana ja alkaa jo riittää!
Onneksi näköjään jalallekin, sillä parempaan päin ollaan oltu menossa koko viikko. Olisin varmaan pystynyt pitämään huomisen pumpin, mutta saikku mikä saikku. Maanantaina päästään siis vihdoin tositoimiin, yli kahden viikon jälkeen!

Tällaiset pidemmät pakkolevot (okei, joillekin kaksi viikkoa on lyhyt aika, itselleni se on IKUISUUS ilman hikiräkätreeniä) pistää todella miettimään oman terveyden arvoa. Kun keskiviikkona kyykkäsin salilla ensimmäistä kertaa lähes pariin viikkoon meinasin parkua (osaksi myös tuskasta, syväkyykky: I totally recommend!). Miten ihanalta tuntuikaan tehdä kivuttomasti jotain, joka oli pitkään tuottanut tuskaa (siis väärässä paikassa)! Oli myös mielenkiintoista huomata, miten lihakset ottavat uuden ärsykkeen vastaan. En ole tehnyt syväkyykkyä juuri koskaan, ehkä viimeksi pari vuotta (!) sitten. Eiköhän vaan etureisiin iskenyt ihan jäätävä kramppi! Onneksi treeni oli lähes lopuillaan ja riitti, että pääsin könyämään kotiin asti. Milloinkohan viimeksi on treenin jäljiltä ollut lihakset jumissa vielä parin päivän jälkeen?!

Tauon vuoksi (tai ansiosta) en ole päässyt tekemään muuta treeniä kuin punttia. Pakko kyllä sanoa, että kun on taas saanut rutiinin tuohon hommaan niin kyllä se vaan on ihan parasta viihdettä. R:n kanssa on myös tosi tehokasta treenata yhdessä, kun tehdään samaa ohjelmaa ja liikkeet aina vuorotelleen. Olen varmaan myös aiemmin maininnut, ettei R myöskään päästä lipsumaan kovin helpolla! Uskon sen myötävaikuttaneen osaltaan siihen, että enkkoja on näiden parin viikon aikana paukkunut.

Luotto jalan kuntoon on kova ja tänään onkin sitten kyykkymave-ilta tulossa. Leukoja olen tehnyt joka kerta ja se ykkönen menee koko ajan helpommin. Ehkä pian saan sen toisenkin menemään! Huomenna testaan jalan todellisen tilan ihan viimeistään, sillä aion mennä heti aamusta Combatiin (sinnekin piiiiitkästä aikaa!). Olin jopa varannut itselleni spinun, mutta muutin kuitenkin mieleni kun jalka alkoi näyttää vihreää valoa pomppujen suhteen. Lisäksi kymppikorttini Malmin Fixille menee tuota pikaa vanhaksi, joten yritän saada sitä vingutettua mahdollisimman paljon. First world problems or what?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti